19Aug

Kaip ištrinti „Netflix“ istoriją?

„Netflix“ saugo kiekvieno vartotojo žiūrėjimo istoriją, kad vartotojai galėtų sekti žiūrėtus pavadinimus, o „Netflix“ – kurti filmų ir TV laidų rekomendacijas vartotojams.

Nors tai naudinga, gali būti atvejų, kai to norėsite ištrinti „Netflix“ žiūrėjimo istoriją; galbūt istorija parodyta Žiūrėti toliau skyrius tapo perteklinis, arba žiūrėjote „Netflix“ pavadinimą įrenginyje ir nenorite, kad kiti žmonės, turintys prieigą prie „Netflix“ paskyros, žinotų.

Tokiais atvejais „Netflix“ leidžia lengvai apkarpyti „Netflix“ istoriją, bet tik per naršyklę.

Šį veiksmą galima atlikti naršyklėje pasiekus „Netflix“ žiūrėjimo istoriją, tada ištrynus jūsų pavadinimus norite iškirpti istoriją po vieną arba ištrinti visą istoriją iš karto, atsižvelgiant į tai, ką norite daryti.

Šiame straipsnyje pateikta nuosekli pamoka, kaip ištrinti „Netflix“ istoriją; dabar panagrinėkime juos.


Turinys

  • Ar galite ištrinti „Netflix“ žiūrėjimo istoriją?
  • Kokie yra žingsniai, norint ištrinti „Netflix“ istoriją?
  • Ištrinkite „Netflix“ istoriją toliau žiūrėti
  • DUK: Ištrinkite „Netflix“ istoriją
    • Kaip ištrinti žiūrėjimo istoriją „Netflix Mobile“?
    • Kaip ištrinti paieškos pasiūlymus „Netflix“?
  • Apvyniokite

Ar galite ištrinti „Netflix“ žiūrėjimo istoriją?

Taip, galite ištrinti bet kurio profilio „Netflix“ žiūrėjimo istoriją, susietą su tam tikra „Netflix“ paskyra, jei galėsite pasiekti „Netflix“ paskyrą naudodami naršyklę. Procedūra, kaip tai padaryti, bus aptarta kitoje šio straipsnio dalyje.


Kokie yra žingsniai, norint ištrinti „Netflix“ istoriją?

Pasirodo, ištrinti „Netflix“ istoriją yra labai paprasta ir tai galima atlikti bet kuriame įrenginyje, kuriame yra interneto naršyklė.

Bandėme pasiekti šią funkciją naudodami „Netflix“ programas, įskaitant programą mobiliesiems, darbalaukio klientą ir TV programą, bet paaiškėjo, kad tai padarysite vis tiek būsite nukreipti į žiniatinklio naršyklę, kad galėtumėte pasiekti „Netflix“ tėvų kontrolę, kur galite matyti ir ištrinti „Netflix“ peržiūrą istorija.

Norėdami ištrinti „Netflix“ žiūrėjimo istoriją naudodami bet kurio įrenginio naršyklę, atlikite šiuos veiksmus:

1 žingsnis. Aplankykite „Netflix“ prisijungimo puslapis naršyklėje įveskite savo prisijungimo duomenis ir spustelėkite Prisijungti.

2 žingsnis. Puslapyje „Kas žiūri“ pasirinkite savo profilį.

Pasirinkite naudojamą „Netflix“ profilį

3 veiksmas. „Netflix“ pagrindiniame puslapyje spustelėkite profilio piktograma viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite sąskaita išskleidžiamajame meniu, jei naršote iš kompiuterio.

„Netflix“ paskyros nustatymai

4 veiksmas. Jei naršote iš išmaniojo telefono, spustelėkite trijų eilučių meniu viršutiniame kairiajame „Netflix“ pagrindinio puslapio kampe ir pasirinkite sąskaita.

„Netflix“ paskyros nustatymai mobiliajame naršyklėje

5 veiksmas. Puslapyje Paskyros nustatymai eikite į PROFILIAI IR TĖVŲ KONTROLĖ ir spustelėkite profilį, kuriame norite ištrinti „Netflix“ istoriją.

Pasirinkite profilį, kuriame norite ištrinti „Netflix“ istoriją

6 veiksmas. Eikite į Veiklos peržiūra parinktį po pasirinktu profiliu ir spustelėkite Žiūrėti šalia jo.

„Netflix“ žiūrėjimo veikla

7 veiksmas. Jums bus pateikti filmai ir TV laidos, kurios buvo peržiūrėtos pasirinktame profilyje.

8 veiksmas. Norėdami ištrinti pavadinimą iš žiūrėjimo istorijos, spustelėkite nėra simbolio piktogramos šalia pavadinimo ir būsite paraginti pateikti pranešimą, kuriame rašoma: „Per 24 valandas „Soulcatcher“ nebebus rodomas „Netflix“ paslaugoje kaip jūsų žiūrėtas pavadinimas ir nebebus naudojamas rekomendacijoms teikti, nebent žiūrėsite dar kartą“, kurie rodo, kad pavadinimas buvo ištrintas iš jūsų žiūrėjimo istorijos.

Ištrinkite „Netflix“ istoriją

9 veiksmas. Norėdami ištrinti visus savo žiūrėjimo istorijos pavadinimus, spustelėkite Viską paslėpti po visais profilio veiklos pavadinimais, tada pasirinkite Taip, slėpti visą mano žiūrėjimo veiklą veiksmui patvirtinti.

Tai pašalins visus pėdsakus, kurie gali parodyti, kad peržiūrėjote konkretų pavadinimą savo „Netflix“ paskyroje, todėl turėtumėte būti niekas nežino, kad žiūrėjote pavadinimą, taip pat „Netflix“ rekomendacijos ir ilgas pavadinimų sąrašas į Žiūrėti toliau Kategorija.


Ištrinkite „Netflix“ istoriją toliau žiūrėti

The Žiūrėti toliau „Netflix“ pagrindinio puslapio kategorijoje rodomi filmai, kuriuos žiūrėjote, ir galite iš karto tęsti jų žiūrėjimą.

Užuot naudoję aukščiau aprašytą „Netflix“ žiūrėjimo veiklos metodą, kad išvalytumėte „Netflix“ istoriją – tai yra didžiausia efektyvus būdas tai padaryti – kai kuriems asmenims vis tiek gali būti gerai, jei tik ištrina pavadinimus iš savo „Netflix Continue Watching“ Kategorija

Taigi, jei norite pašalinti „Netflix“ istoriją iš „Tęsti žiūrėjimą“, tai galite padaryti atlikdami toliau nurodytus veiksmus.

Netflix kompiuteryje

„Netflix“ darbalaukio klientas suteikia ribotą „Netflix“ profilio valdymą; tai neleidžia pašalinti pavadinimų iš Žiūrėti toliau skyrius. Tačiau tai galite padaryti naudodami žiniatinklio programą, vadovaudamiesi toliau pateiktomis instrukcijomis:

1 žingsnis. Atidarykite „Netflix“ naudodami kompiuterio naršyklę ir pasirinkite profilį, iš kurio norite pašalinti pavadinimą Žiūrėti toliau skyrius.

2 žingsnis. Pagal Žiūrėti toliau skyrių, užveskite pelės žymeklį ant pavadinimo, kurį norite pašalinti iš skyriaus.

Pašalinkite pavadinimus iš Tęsti žiūrėjimą kompiuteryje

3 veiksmas. Gausite padidintą pavadinimo plakatą su meniu, pateiktu po juo. Pasirinkite X piktograma (pašalinti iš eilutės) iš meniu, kad pašalintumėte pavadinimą iš Tęsti žiūrėjimą.

„Netflix“ mobilioji programa

Galite pašalinti pavadinimus iš Žiūrėti toliau „Netflix“ programos mobiliesiems skyrių vadovaudamiesi toliau pateiktomis instrukcijomis:

1 žingsnis. Išmaniajame telefone atidarykite „Netflix“ programą ir skiltyje „Tęsti žiūrėjimą“ pasirinkite profilį, iš kurio norite pašalinti pavadinimą.

2 žingsnis. Pagal Žiūrėti toliau skyrių, eikite į pavadinimą, kurį norite pašalinti.

3 veiksmas. Spustelėkite trijų taškų piktogramą po pavadinimo plakatu, tada pasirinkite Pašalinti iš eilutės.

Pašalinkite pavadinimus iš Tęsti žiūrėjimą

Tai padarius, pavadinimas bus pašalintas iš paskyros Tęsti žiūrėjimo skyriaus.

„Netflix“ programa televizoriuje

Norėdami pašalinti pavadinimą iš Žiūrėti toliau kategorijoje „Netflix“, atlikite toliau nurodytus veiksmus.

1 žingsnis. Televizoriuje paleiskite „Netflix“ ir pasirinkite profilį, kurio pavadinimą norite pašalinti.

2 žingsnis. „Netflix“ pagrindiniame puslapyje eikite į Žiūrėti toliau skyrius.

3 veiksmas. Pasirinkite pavadinimą, kurį norite pašalinti, tada pavadinimo meniu slinkite žemyn iki Pašalinti iš Tęsti žiūrėjimą parinktis, kuri paprastai yra šeštoje vertikalaus meniu eilutėje.

Pašalinti iš Tęsti žiūrėjimą TV.jpg

4 veiksmas. Spustelėkite Pašalinti iš Tęsti žiūrėjimą, o pavadinimas bus ištrintas iš skyriaus „Tęsti žiūrėjimą“, kai kitą kartą jį patikrinsite.

Jei per klaidą pašalinote pavadinimą ir vis dar esate tituliniame puslapyje, galite tiesiog spustelėti Anuliuoti Pašalinimą meniu parinktį, kad ją atkurtumėte.


DUK: Ištrinkite „Netflix“ istoriją

Kaip ištrinti žiūrėjimo istoriją „Netflix Mobile“?

Negalite ištrinti „Netflix“ žiūrėjimo istorijos tiesiogiai mobiliojoje programėlėje, nes norint atlikti šią funkciją reikia pasiekti „Netflix“ paskyrą per žiniatinklio naršyklę. Taigi, jei norite ištrinti savo žiūrėjimo istoriją išmaniajame telefone, turėsite tai padaryti naudodami naršyklę, kaip paaiškinta anksčiau šiame straipsnyje.

Kaip ištrinti paieškos pasiūlymus „Netflix“?

„Netflix“ paieškos meniu nėra specialios paieškos pasiūlymų pašalinimo parinkties, tačiau galite ištrinti paieškos istoriją ištrindami žiūrėjimo veiklą.

„Netflix“ žiūrėjimo veiklos pašalinimo veiksmai buvo aprašyti ankstesnėje šio straipsnio dalyje.

Taip pat skaitykite: Kaip nustatyti arba atnaujinti „Netflix“ namų ūkį?

Apvyniokite

Galiausiai, kaip paaiškinta šiame kūrinyje, ištrinti „Netflix“ istoriją yra gana paprasta, tačiau procesas paprastai įsigalios iš karto, o kartais ir greičiau nei per 24 valandas prietaisai.

Nors pavadinimų ištrynimas iš „Netflix“ žiūrėjimo istorijos neturės įtakos jūsų „Netflix“ žiūrėjimo sąrašui, tai neleis „Netflix“ pavadinimų naudojimas rekomendacijoms, nebent peržiūrėsite juos dar kartą, ir jie bus ištrinti iš Tęsti žiūrėjimą plotas.